account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube

  Koop een Sony Xperia en kijk onbeperkt Film1*

  Kijk tot de zomer elke maand de nieuwste films

  Claim Film1
  Sony smartphone

  Actieperiode en actievoorwaarden

  Voor deze actie geldt dat je tot de zomer (t/m 30 juni) gratis Film1 kijkt.

  De Sony smartphone moet gekocht zijn tussen 07-01-2019 en 17-02-2019.

  Het claimen van Film1 is mogelijk bij aanschaf van een Sony smartphone en tot en met 03-03-2019.

  Correspondentie is mogelijk tot uiterlijk 31-03-2019.

  Waarom Film1 bij jouw Sony Xperia?

  Film1

  Screen size

  Screen size

  Claim je digitale voucher voor Film1

  Doorloop de volgende stappen en ontvang je digitale voucher voor Film1. Zorg dat je de volgende informatie bij de hand hebt om je aanvraag zo snel mogelijk te voltooien:

  IMEI-nummer van je toestel, EAN-nummer van je toestel, orderbewijs van je toestel gekocht bij een van de deelnememde partners met daarop duidelijk de orderdatum van je toestel en een foto van een uitgeknipt IMEI-nummer van de originele verpakking van je toestel.

  Als je hier vragen over hebt, bekijk dan eerst de veelgestelde vragen hieronder of raadpleeg de actievoorwaarden.

  Waar vind je het IMEI-nummer?
   
  Het EAN-nummer vind je op de doos van het toestel. Dit getal heeft 13 cijfers en de eerste zeven cijfers zijn altijd 7311271.

  Veelgestelde vragen

  Hoe werkt de actie en hoe kom ik in aanmerking?

  Bestel een van de deelnemende Sony Xperia smartphones bij een van de deelnemende partijen tussen 7 januari 2019 en 17 februari 2019. Vul na ontvangst van je telefoon op https://campaigns.sonymobile.com/promoties/public/sonysmartphone-film1/register/step/1 uiterlijk voor 3 maart 2019 al jouw gegevens in en krijg Film1 cadeau. Sony stuurt een digitale voucher waarmee je tot en met 30 juni 2019 naar Film1 kunt kijken.

  Welke Sony Xperia smartphones doen mee aan deze actie?

  De actie geldt voor de Xperia XZ3, Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Xperia XA2 Plus, Xperia XA2 Ultra, Xperia XA2, Xperia L2 en Xperia XA1.

  Binnen hoeveel tijd ontvang ik de digitale voucher voor Film1?

  We streven ernaar de voucher zo snel mogelijk naar je toe te sturen. We proberen binnen maximaal twee weken na je registratie een bericht te sturen of je aanvraag is goed- of afgekeurd. Indien je aanvraag is goedgekeurd ontvang je binnen een week per e-mail de voucher voor Film1. Let op, dit zijn streeftijden. Wegens omstandigheden zou het kunnen dat hiervan wordt afgeweken.

  Ik heb mijn voucher ontvangen, hoe verzilver ik deze?

  Als je je voucher hebt ontvangen ga je naar www.film1.nl/sony. Hier moet je je aanmelden voor Film1 door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord uit te kiezen. Op het moment dat je bij stap 3/3 bent uitgekomen, de ‘betaalmethode’ vul je je vouchercode in, in het desbetreffende veld. Je dient nog wel €0,02 te betalen aan Film1, ter verificatie van je bankgegevens. Let namelijk op, na 30 juni 2019 wordt je account dat je van Sony cadeau hebt gekregen automatisch omgezet in een betaald maandabonnement. Je krijgt tot tweemaal toe een herinnering van Film1 om je hiervoor uit te schrijven. Als je aanmelding bij Film1 is gelukt, kan je de app downloaden en Film1 kijken.

  Waarom moet ik €0,02 betalen bij mijn registratie voor Film1?

  Dit is ter verificatie van je bankgegevens. Hiermee machtig je Film1 om de abonnementskosten automatisch af te schrijven. Tot en met 30 juni 2019 neemt Sony Mobile deze kosten op zich, na deze datum wordt je abonnement automatisch omgezet in een betaald abonnement en wordt er maandelijks €7,99 van je bankrekening of creditcard afgeschreven. Je kan Film1 te allen tijde opzeggen.

  Tot wanneer heb ik Film1 via Sony Mobile?

  Tot en met 30 juni krijg je Film1 van ons cadeau. Daarna wordt je abonnement automatisch omgezet in een maandabonnement van Film1 à €7,99 per maand. Je krijgt van Film1 voor 30 juni twee keer een e-mail met de vraag of je je wilt uitschrijven en je kan je abonnement altijd opzeggen.

  Ik heb al een lidmaatschap bij Film1, kan ik dan ook gebruik maken van deze actie?

  Je kunt geen gebruik maken van de actie als je de afgelopen 12 maanden abonnee bent geweest op Film1, of op dit moment Film1 afneemt.

  Kan ik Film1 altijd opzeggen?

  Ja, je kan Film1 te allen tijde opzeggen. Gedurende het lidmaatschap dat je van Sony Mobile cadeau krijgt, krijg je tweemaal een herinneringsmail van Film1 om je uit te schrijven voor 30 juni om ongewilde kosten te voorkomen.

  Hoe beëindig ik een abonnement bij Film1?

  Als je via de Film1-website een abonnement direct bij Film1 hebt afgesloten, dan kun je je abonnement opzeggen via de instellingen binnen de Mijn Film1-omgeving. Als je via de Film1-app het abonnement hebt afgesloten, dan kun je je abonnement beëindigen via de instellingen van je telefoon door naar de Google Play Store te gaan.

  Welke films en series zendt Film1 uit?

  Bij Film1 gaan per week gemiddeld vijf nieuwe films in première, van de grootste blockbusters tot de fijnste arthouse-titels. Daarnaast biedt Film1 een aantal Amerikaanse kwaliteitsseries. De Film1-catalogus bestaat uit zo'n 250 à 300 titels.

  Kan ik Film1 in het buitenland bekijken?

  Ja, binnen de hele Europese Unie kun je het aanbod van Film1 streamen in de Film1-app of de Film1-website. De beeldkwaliteit in het buitenland hangt af van de gesteldheid en de snelheid van het internet. Het is niet mogelijk om te streamen via een VPN-verbinding. Om abonnee te kunnen worden van Film1 heb je een Nederlands postadres nodig.

  Help, ik heb technische problemen met Film1! Met wie moet ik contact opnemen?

  Als je problemen ondervindt met de Film1 app, willen we je vragen om direct contact op te nemen met Film1. Dat kan via deze pagina: https://www.film1.nl/contact/

  Ik heb mijn registratie voltooid, maar nu al een tijdje niks meer gehoord! Wat nu?

  Je krijgt uiterlijk twee weken na je registratie per e-mail een reactie van ons of je aanvraag is goed- of afgekeurd. Duurt dit langer dan twee weken? Neem dan contact met ons op via questions.nl@support.sonymobile.com.

  Wat zijn de deelnemende partijen van deze actie?

  De deelnemende partijen van deze actie zijn:
  • Belsimpel.nl
  • Bol.com
  • Coolblue
  • GSMWijzer.nl
  • GSMWeb
  • KPN
  • Media Markt
  • Mobiel.nl
  • Optie1
  • Phone House
  • Tele2
  • Telecombinatie
  • T-Mobile
  • Wehkamp

  Krijg ik Film1 tegelijk met de Sony smartphone?

  Nee, je krijgt eerst je smartphone waarna je je kan registreren om Film1 te claimen. De voucher voor Film1 ontvang je zo snel mogelijk na goedkeuring van je inzending.

  Kan ik gelijk na mijn bestelling het registratieformulier invullen?

  Omdat je je IMEI-code nodig hebt en een foto moet maken van het IMEI-nummer van de smartphone, kan je je registratie pas voltooien na de fysieke ontvangst van je telefoon.

  Help, ik woon niet in Nederland maar wil wel graag meedoen aan deze actie. Is dat mogelijk?

  Deze actie geldt alleen voor mensen die woonachtig zijn in Nederland. Film1 werkt alleen voor inwoners met een adres in Nederland. Het is wel mogelijk om de app in het buitenland te gebruiken.

  Hoe zorg ik ervoor dat mijn aanvraag zo snel mogelijk juist wordt verwerkt?

  Het is heel belangrijk om alle informatie goed, en in het geval van uploads ook goed leesbaar, in te sturen, zodat we deze snel kunnen verwerken. Wanneer je bijvoorbeeld een foto van je kassabon instuurt, zorg er dan voor dat de naam van de winkel, het actieproduct en de aankoopdatum goed zichtbaar zijn. Zorg er ook voor dat je je IMEI code goed hebt ingevuld.

  EAN code, wat is dat?

  De EAN code, of te wel European Article Numbering, is een unieke cijferreeks om producten te identificeren. Hierdoor weten wij direct of je toestel een Nederlands toestel is en of je dus mee kunt doen aan de actie. Je vindt deze code onder je streepjescode op de verpakking van je Xperia. Dit is een 13-cijferig getal dat begint met 73112716xxxxx.

  IMEI code, wat is dat?

  Je IMEI code is een unieke code voor iedere smartphone. Op basis van deze IMEI code kunnen wij zien of het toestel een Nederlands toestel is en of het daadwerkelijk een Xperia is. Je kan je IMEI code op een aantal verschillende manieren achterhalen. Dit nummer staat op je aanschafbewijs en op de verpakking van je Xperia, waar ook je EAN code staat. Om deel te nemen aan de Actie, moet het IMEI nummer zichtbaar zijn losgeknipt van de originele verpakking en hier een scherpe foto van insturen. Op de foto dient zowel het doosje als de losgeknipte IMEI code zichtbaar te zijn.

  Waarom moet ik het IMEI nummer van de originele verpakking afknippen?

  Deze voorwaarde is opgenomen ter preventie van fraude. Het is helaas gebleken dat men na het innen van het cadeau bijvoorbeeld het toestel retourneert of de IMEI-sticker tijdelijk van de verpakking haalt en daarna weer opnieuw aanbrengt. Zorg er dus voor dat je absoluut zeker bent dat je het toestel wilt houden als je de IMEI code losknipt van de originele verpakking, want hierna is het niet meer mogelijk om je toestel te retourneren naar de verkopende partij.

  Mijn aanvraag is afgekeurd, help wat moet ik doen?

  Het kan zijn dat je aanvraag wordt afgekeurd, om uiteenlopende redenen. We laten je dit per e-mail weten en je krijgt bijvoorbeeld in het geval van incorrecte gegevens uiteraard de kans dit te verbeteren per e-mail. Je hoeft hier niet opnieuw het registratieformulier voor in te vullen, maar alleen te reageren op de e-mail die je hebt ontvangen. Op het moment dat aan een van de voorwaarden niet is voldaan, bijvoorbeeld omdat het toestel na de actieperiode is aangeschaft, is een nieuwe poging uiteraard niet mogelijk.

  Help, ik heb het formulier ingevuld maar krijg helemaal geen bericht!

  Je zou automatisch na het insturen van je registratie een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Het kan zijn dat deze e-mail in je Ongewenste E-mail of Spam terecht is gekomen of in een mapje ‘Reclame’. Kijk eerst in deze mapjes van je Inbox of daar niet alsnog jouw registratie e-mail terecht is gekomen. Mocht je de e-mail nergens terug kunnen vinden, neem dan contact met ons op via questions.nl@support.sonymobile.com en vermeld daarbij je contactgegevens en IMEI zodat we jouw registratie terug kunnen vinden.

  Ik heb een foutje gemaakt in mijn aanmelding, kan ik dit nog verbeteren?

  Wanneer je aanmelding wordt afgekeurd, krijg je hierover bericht. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om je fout aan te passen en alsnog alle benodigde informatie correct in te sturen. Wanneer dit opnieuw misgaat, vervalt het recht op deelname aan de actie.

  Ik heb een Xperia gekocht, vlak na afloop van de actie. Kan ik alsnog meedoen?

  Helaas is het niet mogelijk mee te doen aan de actie als je jouw Xperia hebt aangeschaft na de actieperiode.

  Ik heb net een Xperia XZ1 of een andere Xperia gekocht dan de deelnemende Xperia’s. Kom ik hiermee ook in aanmerking voor de actie?

  De actie geldt alleen voor de genoemde Xperia’s. Bij aanschaf van een andere Xperia, is er helaas geen mogelijkheid op het cadeau.

  Ik heb een tweedehands Xperia gekocht binnen de Actieperiode. Kom ik ook in aanmerking voor deze actie?

  Nee, de actie geldt alleen voor nieuwe aankopen. Ook wanneer via een erkende winkel een tweedehands product wordt aangeschaft, kom je niet in aanmerking voor de Film1 actie.

  Laatste update: 08-01-2019