account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right

  PlayStation® Pack ter waarde van €99,- bij de Xperia XZ1 of XZ1 Compact.

  Exclusief bij KPN

  Koop nu Claim je PlayStation Pack
  Xperia XZ1 of XZ1 Compact

  Actieperiode

  De Xperia XZ1 of XZ1 Compact moet gekocht zijn tussen 04-12-2017 en 04-03-2018.

  Het claimen van je PlayStation® Pack is mogelijk tot en met 18-03-2018.

  Correspondentie is mogelijk tot uiterlijk 15-04-2018.

  Waarom Xperia XZ1 of XZ1 Compact?

  Dit zijn de twee nieuwste high-end smartphones boordevol Sony-technologie. Nu tijdelijk met een Playstation® Pack t.w.v. €99,- bestaande uit vier PlayLink spellen a €49,- en een Playstation® Store voucher a €50,-.

  Playstation® 4

  Playstation® 4

  Schermgrootte

  Xperia XZ1 of XZ1 Compact kopen bij KPN

  Maak gebruik van deze unieke actie en krijg een PlayStation® Pack t.w.v. €99,- cadeau bij de Xperia XZ1 of XZ1 Compact bij KPN. Kies jouw toestel:

  Koop Xperia XZ1 Koop Xperia XZ1 Compact
  Xperia XZ1 of XZ1 Compact

  Ontdek Remote Play en PlayLink

  Remote Play

  PlayLink

  Claim je PlayStation® Pack t.w.v. €99,-

  Doorloop de volgende stappen en ontvang je PlayStation® Pack t.w.v. €99,-. Zorg dat je de volgende informatie bij de hand hebt om je aanvraag zo snel mogelijk te voltooien:

  IMEI-nummer van je toestel, EAN-nummer van je toestel, orderbewijs van je toestel gekocht bij KPN met daarop duidelijk de orderdatum van je toestel en een foto van een uitgeknipt IMEI-nummer van de originele verpakking van je toestel.

  Als je hier vragen over hebt, bekijk dan eerst de veelgestelde vragen hieronder of raadpleeg de actievoorwaarden.

  Waar vind je het IMEI-nummer?
   
  Het EAN-nummer vind je op de doos van het toestel. Dit getal heeft 13 cijfers en de eerste zeven cijfers zijn altijd 7311271.

  Veelgestelde vragen

  Hoe werkt de actie?

  Bestel tussen 4 december en 4 maart 2018 de Xperia XZ1 of XZ1 Compact bij KPN en claim voor 18 maart 2018 via www.sonymobile.com/promoties jouw Playstation® Pack. Na jouw claim, ontvang je binnen vier weken bericht of je aanvraag is goedgekeurd en daarna ontvang je het Playstation® Pack ter waarde van €99,- thuisgestuurd.

  Waaruit bestaat het Playstation® Pack?

  Het Playstation® Pack bestaat uit 1) een Playstation® voucher ter waarde van €50,-, te verzilveren in de officiële Playstation® Store en 2) een viertal PlayLink spellen ter waarde van €49,-. De PlayLink spellen zijn: ‘That’s You’, ‘Hidden Agenda’, ‘Knowledge Power’ en ‘Singstar’.

  Wat is die €50,- voucher precies?

  Een voucher met code is een reeks cijfers en letters die je kunt gebruiken om je portemonnee op te waarderen, downloadbare content te ontvangen, een abonnement op een service te nemen of kortingen op aankopen uit de Playstation® Store te ontvangen.

  Voor welke Playstation®s geldt de €50,- voucher?

  Je kan de voucher verzilveren op de Playstation® 4 (Pro), Playstation® 3 en PS Vita.

  Hoelang is deze voucher geldig?

  De vouchercode is een jaar geldig vanaf het begin van de actie. Verzilver je voucher voor 1 december 2018.

  Kan ik de voucher meerdere keren gebruiken, bijvoorbeeld voor twee aparte bestellingen van €50,-?

  Je kan met de voucher eenmalig je portemonnee in de Playstation® Store met €50,- verhogen. Dat bedrag kan je door middel van meerdere bestellingen uitgeven.

  Welke games kan ik aanschaffen met die €50,- voucher?

  Alle games die beschikbaar zijn in de officiële Playstation® Store.

  Hoe verzilver ik de €50,- Playstation® voucher?

  Ga naar [Accountbeheer] op je Playstation®-systeem of [Portemonnee] op de website Accountbeheer van SEN. Selecteer het apparaat dat je voor het verzilveren van de voucher gaat gebruiken voor stapsgewijze instructies. Voor meer informatie verwijzen we je naar: https://www.Playstation®.com/nl-nl/get-help/help-library/store---transactions/voucher-redemption/how-to-redeem-a-voucher-code/

  Moet ik precies voor €50,- bestellen om de voucher te kunnen gebruiken?

  Je hoeft niet exact voor €50,- te bestellen. Als je meer dan €50,- uitgeeft, omdat je bijvoorbeeld voor €70,- aan producten hebt geselecteerd hoef je zelf maar €20,- te betalen. Bestel je voor minder dan €50,-, bijvoorbeeld voor €30,-, dan houd je €20 tegoed in je portemonnee.

  Waarom moet ik het IMEI nummer van de originele verpakking afknippen?

  Deze voorwaarde is opgenomen ter preventie van fraude. Het is helaas gebleken dat men na het innen van de headphone bijvoorbeeld het toestel retourneert of de IMEI-sticker tijdelijk van de verpakking haalt en daarna weer opnieuw aanbrengt. Zorg er dus voor dat je absoluut zeker bent dat je het toestel wilt houden als je de IMEI code losknipt van de originele verpakking, want hierna is het niet meer mogelijk om je toestel te retourneren naar de verkopende partij.

  Kan ik de €50,- Playstation® voucher ook omwisselen voor geld?

  Het is niet mogelijk om de voucher om te wisselen voor contant geld.

  Welke games zitten er in de PlayLink bundle?

  De PlayLink spellen zijn: ‘That’s You’, ‘Hidden Agenda’, ‘Knowledge Power’ en ‘Singstar’.

  Wat is PlayLink?

  PlayLink is een nieuwe functie van Playstation® waarbij je jouw Xperia verandert in een controller, en dit kunnen meerdere mensen in de kamer tegelijk doen. Van razendsnelle quizzen tot meeslepende multiplayers, van PlayLink-titels geniet je samen en ze zijn voor iedereen. Doe een game in je PS4, pak je smartphone of tablet, verzamel iedereen rond de tv en bereid je voor op een verrassend nieuwe manier van gamen. Er zijn geen meerdere DUALSHOCK 4 draadloze controllers nodig. Meer details over PlayLink: https://www.Playstation.com/nl-nl/explore/ps4/games/playlink/

  Op welke PlayStations werkt PlayLink?

  PlayLink werkt alleen op de Playstation® 4 (Pro).

  Waar vind ik de actievoorwaarden?

  De actievoorwaarden voor deze actie kan je hier raadplegen: actievoorwaarden.

  Krijg ik het Playstation® Pack direct met mijn Xperia XZ1 of XZ1 Compact?

  Nee, je krijgt eerst je Xperia XZ1 of XZ1 Compact waarna je je kan registreren om het Playstation® Pack te claimen. Je krijgt uiterlijk 4 weken na inzending van je gegevens het PlaySation Pack opgestuurd naar het door jou opgegeven adres.

  Kan ik gelijk na mijn bestelling het registratieformulier invullen?

  Omdat je je IMEI-code nodig hebt en een foto moet maken van het IMEI nummer van de Xperia XZ1 of XZ1 Compact, kan je je registratie pas voltooien na de fysieke ontvangst van je telefoon.

  Wat zijn de deelnemende partijen van de Xperia XZ1 of XZ1 Compact Playstation® Pack actie?

  Je moet je Xperia XZ1 of XZ1 Compact hebben gekocht direct bij KPN. Dit kan via Telesales van KPN, in een winkel van KPN of Online bij KPN. Let op: Deze actie geldt niet als bij een derde onafhankelijk partij een Xperia XZ1 of XZ1 Compact wordt gekocht in combinatie met een abonnement van KPN. Het toestel moet daadwerkelijk bij KPN zijn gekocht

  Hoe zorg ik ervoor dat mijn aanvraag zo snel mogelijk juist wordt verwerkt?

  Het is heel belangrijk om alle informatie goed, en in het geval van uploads ook goed leesbaar, in te sturen, zodat we deze snel kunnen verwerken. Wanneer je bijvoorbeeld een foto van je kassabon instuurt, zorg er dan voor dat de naam van de winkel, het actieproduct en de aankoopdatum goed zichtbaar zijn. Zorg er ook voor dat je je IMEI code goed hebt ingevuld.

  EAN code, wat is dat?

  De EAN code, of te wel European Article Numbering, is een unieke cijferreeks om producten te identificeren. Hierdoor weten wij direct of je toestel een Nederlands toestel is en of je dus mee kunt doen aan de actie. Je vindt deze code onder je streepjescode op de verpakking van de Xperia XZ1 of XZ1 Compact. In het geval van de Xperia XZ1 of XZ1 Compact is dit een 13-cijferig getal dat begint met 73112715xxxxx.

  IMEI code, wat is dat?

  Je IMEI code is een unieke code voor iedere smartphone. Op basis van deze IMEI code kunnen wij zien of het toestel een Nederlands toestel is en of het daadwerkelijk een Xperia XZ1 of XZ1 Compact is. Je kan je IMEI code op een aantal verschillende manieren achterhalen. Dit nummer staat op je aanschafbewijs en op de verpakking van je Xperia XZ1 of XZ1 Compact, waar ook je EAN code staat.

  Om deel te nemen aan de Actie, moet het IMEI nummer zichtbaar zijn losgeknipt van de originele verpakking en hier een scherpe foto van insturen. Op de foto dient zowel het doosje als de losgeknipte IMEI code zichtbaar te zijn.

  Waarom moet ik het IMEI nummer van de originele verpakking afknippen?

  Deze voorwaarde is opgenomen ter preventie van fraude. Het is helaas gebleken dat men na het innen van het Playstation® Pack bijvoorbeeld het toestel retourneert of de IMEI-sticker tijdelijk van de verpakking haalt en daarna weer opnieuw aanbrengt. Zorg er dus voor dat je absoluut zeker bent dat je het toestel wilt houden als je de IMEI code losknipt van de originele verpakking, want hierna is het niet meer mogelijk om je toestel te retourneren naar de verkopende partij.

  Mijn aanvraag is afgekeurd, help wat moet ik doen?

  Het kan zijn dat je aanvraag wordt afgekeurd, om uiteenlopende redenen. We laten je dit per e-mail weten en je krijgt uiteraard de kans dit te verbeteren per e-mail. Je hoeft hier niet opnieuw het registratieformulier voor in te vullen, maar alleen te reageren op de e-mail die je hebt ontvangen. Let op, je krijgt slechts eenmalig de kans om je incorrecte registratie te verbeteren?

  Ik heb mijn gegevens niet correct ingevuld, en zie dat ik nu maar 1 keer de kans krijg dit te verbeteren. Waarom is dat?

  We proberen je zo duidelijk mogelijk aan te geven welke informatie we nodig hebben om jouw aanvraag te controleren. Zo tonen we afbeeldingen van uitgeknipte IMEI’s, zodat het helemaal duidelijk is welke informatie we van jou nodig hebben om de voucher te versturen. Het kost ons veel tijd om deze gegevens te controleren, zeker op het moment dat deze incompleet of incorrect zijn. Omdat dit natuurlijk wel kan gebeuren, krijg je in dit geval uiteraard de mogelijkheid om dit te verbeteren. Ook hierbij ontvang je duidelijke instructies welke informatie incorrect was en hoe je dit moet verbeteren. Op het moment dat dit dan opnieuw fout gaat, wordt het voor ons een te tijdrovend proces om dit een derde keer te controleren. Vandaar dat je slechts eenmalig de kans hebt incorrecte gegevens te verbeteren.

  Help, ik heb het formulier ingevuld maar krijg helemaal geen bericht!

  Je zou automatisch na het insturen van je registratie een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Het kan zijn dat deze e-mail in je Ongewenste E-mail of Spam terecht is gekomen of in een mapje ‘Reclame’. Kijk eerst in deze mapjes van je Inbox of daar niet alsnog jouw registratie e-mail terecht is gekomen. Mocht je de e-mail nergens terug kunnen vinden, neem dan contact met ons op via questions.nl@support .sonymobile.com en vermeld daarbij je contactgegevens en IMEI zodat we jouw registratie terug kunnen vinden.

  Binnen hoeveel tijd ontvang ik het Playstation® Pack?

  We versturen het Playstation® Pack binnen vier weken naar jou. Op het moment dat gegevens incorrect zijn, duurt het uiteraard langer.

  Tot wanneer kan ik mezelf registreren?

  Je kan je registreren tot en met 18 maart 2018.

  Ik heb een foutje gemaakt in mijn aanmelding, kan ik dit nog verbeteren?

  Wanneer je aanmelding wordt afgekeurd, krijg je hierover bericht. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om je fout aan te passen en als nog alle benodigde informatie correct in te sturen. Wanneer dit opnieuw misgaat, vervalt het recht op deelname aan de actie.

  Ik heb een Xperia XZ1 of XZ1 Compact gekocht bij KPN, vlak voor of vlak na afloop van de actie. Kan ik als nog meedoen?

  Helaas is het niet mogelijk mee te doen aan de actie als je jouw Xperia XZ1 hebt aangeschaft voor 4 december 2017 of na 4 maart 2018.

  Ik heb net een Xperia XZ Premium of een andere Xperia gekocht dan de Xperia XZ1 of XZ1 Compact. Kom ik hiermee ook in aanmerking voor de actie?

  Deze actie geldt alleen voor de Xperia XZ1 en XZ1 Compact. Bij aanschaf van een andere Xperia, is er helaas geen mogelijkheid op deelname aan de actie.

  Ik heb een tweedehands Xperia XZ1 of XZ1 Compact gekocht binnen de Actieperiode. Kom ik ook in aanmerking voor deze actie?

  Nee, de actie geldt alleen voor nieuwe aankopen van de Xperia XZ1 of XZ1 Compact bij KPN. Ook wanneer via een erkende winkel een tweedehands product wordt aangeschaft, kom je niet in aanmerking voor deze actie.
  Laatste update: 10-01-2018.