account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right
  Tweakers.nl
  "We hebben op de beurs een Super slow motion-video kunnen schieten. Het is bijna alsof je de tijd even stilzet en dat is ronduit gaaf."
  Nu.nl
  "De beelden doen denken aan wat je normaal gesproken in een hoogwaardige natuur- documentaire ziet."
  Super slow motion
  Xperia XZ Premium bestellen
  Bestel met abonnement of SIM-free bij een van de volgende aanbieders:

  Meer aanbieders

  Xperia XZ Premium
  Xperia XZ Premium
  Super slow motion

  Maak video’s in Super slow motion met Motion Eye technologie

  Film 32 keer langzamer dan de realiteit en vier keer langzamer dan eerdere slow motion functies op smartphones3, met de Motion Eye camera van de Xperia XZ Premium. Dankzij de Super slow motion functie kan je met 960 beelden per seconde filmen, waardoor bijvoorbeeld je vakantie-, kinder-, huisdier- en sport-video’s indrukwekkender worden dan ooit tevoren.
  's Werelds eerste smartphone met een 4K HDR-scherm

  's Werelds eerste smartphone met een 4K HDR-scherm1

  Geniet van een ongekende beeldkwaliteit voor het bekijken van video’s en foto’s dankzij het eerste 4K High Dynamic Range scherm ooit in een smartphone. Kleuren zijn realistischer dan ooit en zelfs de allerkleinste details zijn kraakhelder op dit scherm. Bekijk bijvoorbeeld de hit-serie The Grand Tour2 van Amazon Prime Video in 4K resolutie.
  De standaard voor smartphone-audio

  De standaard voor smartphone-audio

  Wie is er niet groot geworden met een Walkman of Discman van Sony? Sindsdien bepaalt Sony de standaard voor High Resolution audio en dankzij de geïntegreerde Hi-Res Audio oplossing wordt muziek ook op de Xperia XZ Premium in de hoogst mogelijk resolutie afgespeeld. Zo kan jij altijd luisteren naar de muziek zoals de artiest dat heeft bedoeld.
  Speel overal in huis op je PS4™

  Speel overal in huis op je PS4

  Met de hoge internet snelheden, die je dankzij de Qualcomm Snapdragon 835 op de Xperia XZ Premium kunt bereiken, kun je nu overal in huis via je WiFi-netwerk vloeiend je PS4-games verder spelen zonder tv met Remote Play.

  Registratietermijn verstreken

  Je kunt je Xperia XZ Premium niet meer registreren. Dit was mogelijk tot en met zondag 2 juli 23:59.

  Als je hier vragen over hebt, bekijk dan eerst de veelgestelde vragen hieronder of raadpleeg de actievoorwaarden.

  Veel gestelde vragen over de afgelopen pre-order actie

  Lees meer

  Hoe werkt de pre-order?

  Bestel de Xperia XZ Premium bij een van de deelnemende partijen, nog voordat het toestel in de winkel ligt – tussen 1 en 4 juni 2017. Vul na ontvangst van je telefoon op www.sonymobile.com/wow al jouw gegevens in en als alle gegevens correct zijn, ontvang jij de Sony MDR100-ABN h.Ear On Wireless NC headset ter waarde van €300 cadeau. Sony stuurt deze headset naar het door jouw opgegeven adres.

  Hoe kom ik in aanmerking voor de pre-order actie?

  Je komt in aanmerking voor de pre-order actie wanneer je binnen de Actieperiode (1 mei 2017 tot en met 4 juni 2017) een Xperia XZ Premium aanschaft bij een van de deelnemende partijen en jij je registreert, uiterlijk op 25 juni 2017, op www.sonymobile.com/wow.

  Waar vind ik de actievoorwaarden?

  De actievoorwaarden voor deze actie kan je hier vinden: actievoorwaarden (PDF).

  Welke headset krijg ik bij de pre-order cadeau?

  Je krijgt een zwarte versie van de premium Sony h.ear on Wireless NC MDR-100ABN cadeau, de headphone met een verkoopadviesprijs van €300.

  Krijg ik de Xperia XZ Premium tegelijk met de Sony headset?

  Nee, je krijgt eerst je Xperia XZ Premium waarna je je kan registreren om de Sony headset te claimen. De headset ontvang je zo snel mogelijk na goedkeuring van je inzending.

  Kan ik gelijk na mijn bestelling het registratieformulier invullen?

  Omdat je je IMEI-code nodig hebt en een foto moet maken van het IMEI nummer van de Xperia XZ Premium, kan je je registratie pas voltooien na de fysieke ontvangst van je telefoon.

  Wat zijn de deelnemende partijen van de Xperia XZ Premium pre-order?

  De deelnemende partijen van de Xperia XZ Premium pre-order actie zijn:
  • Belsimpel.nl
  • Bol.com
  • Coolblue
  • GSMWijzer.nl
  • GSMWeb
  • KPN
  • Media Markt
  • Mobiel.nl
  • Optie1
  • Phone House
  • Tele2
  • Telecombinatie
  • T-Mobile
  • Vodafone

  Hoe zorg ik ervoor dat mijn aanvraag zo snel mogelijk juist wordt verwerkt?

  Het is heel belangrijk om alle informatie goed, en in het geval van uploads ook goed leesbaar, in te sturen, zodat we deze snel kunnen verwerken. Wanneer je bijvoorbeeld een foto van je kassabon instuurt, zorg er dan voor dat de naam van de winkel, het actieproduct en de aankoopdatum goed zichtbaar zijn. Zorg er ook voor dat je je IMEI code goed hebt ingevuld.

  EAN code, wat is dat?

  De EAN code, of te wel European Article Numbering, is een unieke cijferreeks om producten te identificeren. Hierdoor weten wij direct of je toestel een Nederlands toestel is en of je dus mee kunt doen aan de actie. Je vindt deze code onder je streepjescode op de verpakking van de Xperia XZ Premium. In het geval van de Xperia XZ Premium is dit een 13-cijferig getal dat begint met 73112715xxxxx.

  IMEI code, wat is dat?

  Je IMEI code is een unieke code voor iedere smartphone. Op basis van deze IMEI code kunnen wij zien of het toestel een Nederlands toestel is en of het daadwerkelijk een Xperia XZ Premium is. Je kan je IMEI code op een aantal verschillende manieren achterhalen. Dit nummer staat op je aanschafbewijs en op de verpakking van je Xperia XZ Premium, waar je ook je EAN code staat. Om deel te nemen aan de Actie, moet het IMEI nummer zichtbaar zijn losgeknipt van de originele verpakking en hier een scherpe foto van insturen. Op de foto dient zowel het doosje als de losgeknipte IMEI code zichtbaar te zijn.

  Waarom moet ik het IMEI nummer van de originele verpakking afknippen?

  Deze voorwaarde is opgenomen ter preventie van fraude. Het is helaas gebleken dat men na het innen van de headset bijvoorbeeld het toestel retourneert of de IMEI-sticker tijdelijk van de verpakking haalt en daarna weer opnieuw aanbrengt. Zorg er dus voor dat je absoluut zeker bent dat je het toestel wilt houden als je de IMEI code losknipt van de originele verpakking, want hierna is het niet meer mogelijk om je toestel te retourneren naar de verkopende partij.

  Mijn aanvraag is afgekeurd, help wat moet ik doen?

  Het kan zijn dat je aanvraag wordt afgekeurd, om uiteenlopende redenen. We laten je dit per e-mail weten en je krijgt bijvoorbeeld in het geval van incorrecte gegevens uiteraard de kans dit te verbeteren per e-mail. Je hoeft hier niet opnieuw het registratieformulier voor in te vullen, maar alleen te reageren op de e-mail die je hebt ontvangen. Op het moment dat aan een van de voorwaarden niet is voldaan, bijvoorbeeld omdat het toestel na 4 juni is aangeschaft, is een nieuwe poging uiteraard niet mogelijk.

  Help, ik heb het formulier ingevuld maar krijg helemaal geen bericht!

  Je zou automatisch na het insturen van je registratie een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Het kan zijn dat deze e-mail in je Ongewenste E-mail of Spam terecht is gekomen of in een mapje ‘Reclame’. Kijk eerst in deze mapjes van je Inbox of daar niet alsnog jouw registratie e-mail terecht is gekomen. Mocht je de e-mail nergens terug kunnen vinden, neem dan contact met ons op via questions.nl@support.sonymobile.com en vermeld daarbij je contactgegevens en IMEI zodat we jouw registratie terug kunnen vinden.

  Binnen hoeveel tijd ontvang ik de Sony headset?

  We streven ernaar je Sony headset zo snel mogelijk naar je toe te sturen. Je ontvangt de headset uiterlijk binnen vier weken na controle van alle ingestuurde gegevens, op het door jou ingevoerde adres.

  Tot wanneer kan ik mezelf registreren?

  Je kan je in totaal vier weken lang registreren tot en met 25 juni 2017.

  Ik heb een foutje gemaakt in mijn aanmelding, kan ik dit nog verbeteren?

  Wanneer je aanmelding wordt afgekeurd, krijg je hierover bericht. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om je fout aan te passen en als nog alle benodigde informatie correct in te sturen. Wanneer dit opnieuw misgaat, vervalt het recht op deelname aan de actie.

  Ik heb een Xperia XZ Premium gekocht, vlak na afloop van de actie. Kan ik als nog meedoen?

  Helaas is het niet mogelijk mee te doen aan de actie als je jouw Xperia XZ Premium hebt aangeschaft na 4 juni 2017.

  Ik heb net een Xperia XZ of een andere Xperia gekocht dan de Xperia XZ Premium. Kom ik hiermee ook in aanmerking voor een cashback?

  De pre-order actie geldt alleen voor de Xperia XZ Premium. Bij aanschaf van een andere Xperia, is er helaas geen mogelijkheid op de headset.

  Ik heb een tweedehands Xperia XZ Premium gekocht binnen de Actieperiode. Kom ik ook in aanmerking voor de cashback actie?

  Nee, de cashback actie geldt alleen voor nieuwe aankopen van de Xperia XZ Premium. Ook wanneer via een erkende winkel een tweedehands product wordt aangeschaft, kom je niet in aanmerking voor de cashback actie.

  Disclaimer

  Bekijk

  1. De Xperia XZ Premium bevat een 4K UHD (2160 x 3840 pixels) High Dynamic Range-scherm van 5,5 inch. Specificaties geverifieerd door SpecTRAX Service van Strategy Analytics, en vergeleken met de gepubliceerde schermspecificaties van meer dan 9800 smartphones. Correct bevonden op 26/02/2017.
  2. Beschikbare titels afhankelijk van regio. Voor de weergave van 4K HDR-inhoud op je smartphone wordt een internetsnelheid van 15 Mbps aanbevolen.
  3. De Xperia XZ Premium bevat een beeldsensor met intern geheugen die video hardwarematig kan opnemen met 960 beelden per seconde in HD (720p). Specificaties geverifieerd door SpecTRAX Service van Strategy Analytics, en vergeleken met de gepubliceerde sensorspecificaties van meer dan 9800 smartphones. Correct bevonden op 26/02/2017.