account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Een moment, het registratieformulier wordt geladen.
  scroll to top

  XPERIA XZ1
  EN XZ1 COMPACT

  ALLES WORDT WOW!

  Verander je kleur Waar te koop
  Scroll naar beneden
  Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact
  Verander je kleur Waar te koop

  Xperia XZ1 en XZ1 Compact features

  Camera

  De Xperia XZ1 en XZ1 Compact beschikken over de nieuwe 19 megapixel Motion Eye™ camera van Sony, waar nieuwe functies aan toegevoegd zijn. Met beide toestellen kan je opnieuw filmen in Super slow motion met 960 beelden per seconde, maar maak je nu ook voor het eerst met een smartphone gemakkelijk 3D creaties.

  Scan bijvoorbeeld binnen een minuut jezelf en nieuwe schoenen, om te kijken of ze passen en of ze mooi staan. De 960fps Super slow motion optie is vier keer langzamer dan de gemiddelde slow motion functie van smartphones uit het high-end segment. De Super slow motion functie is geïntegreerd in de normale video modus, zodat iedereen met een druk op de knop een extreem gedetailleerde Super slow motion video’s kan maken en delen met vrienden en familie.

  Audio

  Sony is sinds de Walk- en Discman uit de Jaren ‘90 de trendsetter op het gebied van Audio. De Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact zijn daar een perfect voorbeeld van. In combinatie met een Hi-Res headphone kan je je met beide smartphones - zowel met draad als draadloos (dankzij LDAC) -onderdompelen in Hi-Res en authentieke muziek, zoals de muzikant dit bedoeld heeft.

  Maar niet alleen met een headphone blinken de Xperia XZ1 en XZ1 Compact uit op het gebied van Audio. Dankzij de S-Force Front Surround stereo speaker, die ten opzichte van eerdere Xperia’s 40% luider klinken, kan je je smartphone ook stand-alone als muziekspeler gebruiken. Bovendien is het hierdoor mogelijk je helemaal onder te dompelen in een video of serie, die je rechtstreeks vanaf de Xperia XZ1 of XZ1 Compact kan bekijken.

  Display

  De Xperia XZ1 beschikt over een FHD HDR Corning® Gorilla® Glass 5 scherm afgewerkt met een premium metalen omhulzing. Het scherm is ontwikkeld in samenwerking met de Sony’s BRAVIA afdeling. Dankzij de High Dynamic Range spatten kleuren letterlijk van het scherm. HDR verhoogt het contrast en de helderheid, waardoor kleuren en diepte levensecht worden getoond. Bovendien zorgt dit voor minder ruis in foto’s.

  De Xperia XZ1 Compact blinkt uit door het kleine 4,6” Corning® Gorilla® Glass 5 scherm, in een premium aluminium omhulzing. De Xperia XZ1 Compact is een van de weinige smartphones van dit handzame formaat, dat over alle specificaties beschikt waar high-end smartphones in 2017 aan moeten voldoen.

  3D Creator

  De Xperia XZ1 en XZ1 Compact beschikken over ’s werelds eerste 3D Creator. Met deze door Sony zelf ontwikkelde technologie is het mogelijk om in mum van tijd een persoon of object in 3D vast te leggen. Zo scan je binnen een minuut iemands hoofd en heb je daarna de mogelijkheid om deze scan in 3D te laten printen of bijvoorbeeld te verwerken in een online avatar. Ook integreer je je 3D scan makkelijk in animaties en kan je er natuurlijk op wachten tot dat je jezelf in 3D in je favoriete game kunt implementeren.

  {{ modelService.activeModel.options.strings.name }}

  {{ modelService.activeModel.options.strings.colors[colorService.getActiveImageColor().name] }}

  XPERIA XZ1 COMPACT

  {{ modelService.models.compact.options.strings.colors[colorService.getActiveImageColor().name] }}

  Kies je kleur

  colorwheel-compact
  Xperia XZ1 Compact Xperia XZ1 Compact
  Xperia XZ1 Xperia XZ1

  XPERIA XZ1

  {{ modelService.models.premium.options.strings.colors[colorService.getActiveImageColor().name] }}

  Kies je kleur

  colorwheel-premium

  Kies je kleur

  Sony background premium left Xperia XZ1 background
  Xperia XZ1 Compact Xperia XZ1 Compact
  Xperia XZ1 Compact Xperia XZ1 Compact
  Xperia XZ1 Xperia XZ1
  Kies een kleur
  Kies een kleur
  XPERIA XZ1 Compact XPERIA XZ1
  Kies een kleur
  Kies een kleur

  Vergelijk specificaties Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact

  Xperia XZ1 Xperia XZ1

  XPERIA
  XZ1

   

  XPERIA XZ1 COMPACT

  19 MP Motion Eye™ camera met Super slow motion² en 3D Creator
  19 MP Motion Eye™ camera met Super slow motion² en 3D Creator
  Hi-Res Audio, DSEE HX & Digital Noise Cancelling
  Hi-Res Audio, DSEE HX & Digital Noise Cancelling
  S-Force Front Surround Stereo Speaker
  S-Force Front Surround Stereo Speaker
  5,2” FHD HDR display
  4,6” HD display
  Water- en stofbestendig³ (IP65/68)
  Water- en stofbestendig³ (IP65/68)
  Qualcomm® Snapdragon™ processor 835
  Qualcomm® Snapdragon™ processor 835
  4GB RAM / 64GB Intern geheugen⁴ + micro SD
  4GB RAM / 32GB Intern geheugen⁴ + micro SD
  2700 mAh batterij met Qnovo Adaptive Charging
  2700 mAh batterij met Qnovo Adaptive Charging
  Android 8.0 Oreo
  Android 8.0 Oreo
  Android 8.0 Oreo
  Xperia XZ1 Compact Xperia XZ1 Compact
  XPERIA XZ1 Camera

  Veelgestelde vragen over de afgelopen pre-order actie

  Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact pre-order met Sony Wireless Noise Cancelling Headset vanaf €300,- naar keuze cadeau (“Xperia XZ1 en XZ1 Compact pre-order actie”)

  Hoe werkt de pre-order?

  Bestel de Xperia XZ1 of XZ1 Compact bij een van de deelnemende partijen, nog voordat het toestel in de winkel ligt – tussen 31 augustus en 1 oktober. Vul na ontvangst van je telefoon op www.sonymobile.com/wow al jouw gegevens in en kies een Sony Wireless Noise Cancelling headset WH-H900N of MDR-1000X in een bijpassende kleur als welkomtcadeau. Sony stuurt deze headset naar het door jouw opgegeven adres.

  Welke headset kan ik aanvragen?

  Tijdens de Xperia XZ1 en XZ1 Compact biedt Sony de optie om zelf te kiezen welke kleur en welke versie headphone je wilt, zolang de voorraad strekt. Het is mogelijk om te kiezen tussen een Sony Wireless Noise Cancelling headset WH-H900N (kleuren: Grayish Black, Pale Gold, Moonlit Blue en Twilight Red) of de Sony Wireless Noise Cancelling MDR-1000X (kleuren: Zwart en Champagne).

  Kan ik altijd precies de headphone kleur en het type kiezen, die ik wil?

  Voor deze pre-order actie geldt dat je sowieso een headphone aan kan vragen tijdens de Actieperiode. Qua kleur of type wordt echter wel gewerkt met voorraden. Dit werkt volgens het first comes, first serves principe omdat een inschatting is gemaakt van de vraag naar kleur en type headphone. Deze inschatting hebben we moeten maken, om in ieder geval genoeg headphones te krijgen om iedereen binnen vier weken een headphone op te sturen. Wanneer onze inschatting echter afwijkt van de realiteit, kan het voorkomen dat een bepaald type of een bepaalde kleur niet meer beschikbaar is om uit te kiezen. In dat geval zal moeten worden gekozen voor een andere kleur of ander type.

  Waarom kan ik kiezen uit twee verschillende headphones?

  Je kan kiezen uit twee verschillende headphones omdat Sony alleen op deze manier kan garanderen dat je binnen vier weken na inschrijving een pre-order headphone in bezit hebt. Dit heeft te maken met beschikbaarheid en voorraden van de betreffende headphones.

  De specifieke headphone of kleur waar ik voor wilde kiezen, is niet meer beschikbaar. Kan Sony als nog die specifieke headphone voor mij regelen?

  Helaas, wanneer het niet meer mogelijk is om een bepaalde headphone of een bepaalde kleur te selecteren, betekent dat deze niet meer op voorraad is. Sony kan dan ook niet meer die specifieke headphone voor jou regelen. Om toch gebruik te maken van de actie, dien je een andere (kleur) headphone te selecteren.

  Hoe kom ik in aanmerking voor de pre-order actie?

  Je komt in aanmerking voor de pre-order actie wanneer je binnen de Actieperiode (31 augustus 2017 tot en met 1 oktober 2017) een Xperia XZ1 of XZ1 Compact aanschaft bij een van de deelnemende partijen en jij je registreert, uiterlijk op 29 oktober, op www.sonymobile.com/wow.

  Waar vind ik de actievoorwaarden?

  De actievoorwaarden voor deze actie kan je vinden op de campagne pagina: www.sonymobile.com/wow.

  Krijg ik de Xperia XZ1 of XZ1 Compact tegelijk met de Sony headset?

  Nee, je krijgt eerst je Xperia XZ1 of XZ1 Compact waarna je je kan registreren om de Sony headset te claimen. De headset ontvang je zo snel mogelijk, maar uiterlijk na vier weken, na goedkeuring van je inzending.

  Kan ik gelijk na mijn bestelling het registratieformulier invullen?

  Omdat je je IMEI-code nodig hebt en een foto moet maken van het IMEI nummer van de Xperia XZ1 of XZ1 Compact, kan je je registratie pas voltooien na de fysieke ontvangst van je telefoon.

  Wat zijn de deelnemende partijen van de Xperia XZ1 of XZ1 Compact pre-order?

  De deelnemende partijen van de Xperia XZ1 of XZ1 Compact pre-order actie zijn:

  • Belsimpel.nl
  • Bol.com
  • Coolblue
  • GSMWijzer.nl
  • GSMWeb
  • KPN
  • Media Markt
  • Mobiel.nl
  • Optie1
  • Phone House
  • Tele2
  • Telecombinatie
  • T-Mobile
  • Vodafone

  Help, ik woon niet in Nederland maar wil wel graag meedoen aan deze actie. Is dat mogelijk?

  Deze actie geldt alleen voor mensen die woonachtig zijn in Nederland. Dat houdt helaas in dat wanneer jij niet in Nederland woont, je niet deel kan nemen aan de actie. Een uitzondering op deze regel geldt voor consumenten van Coolblue en Bol.com, zie Actievoorwaarden.

  Hoe zorg ik ervoor dat mijn aanvraag zo snel mogelijk juist wordt verwerkt?

  Het is heel belangrijk om alle informatie goed, en in het geval van uploads ook goed leesbaar, in te sturen, zodat we deze snel kunnen verwerken. Wanneer je bijvoorbeeld een foto van je kassabon instuurt, zorg er dan voor dat de naam van de winkel, het actieproduct en de aankoopdatum goed zichtbaar zijn. Zorg er ook voor dat je je IMEI code goed hebt ingevuld.

  EAN code, wat is dat?

  De EAN code, of te wel European Article Numbering, is een unieke cijferreeks om producten te identificeren. Hierdoor weten wij direct of je toestel een Nederlands toestel is en of je dus mee kunt doen aan de actie. Je vindt deze code onder je streepjescode op de verpakking van de Xperia XZ1 of XZ1 Compact. In het geval van de Xperia XZ1 of XZ1 Compact is dit een 13-cijferig getal dat begint met 73112715xxxxx.

  IMEI code, wat is dat?

  Je IMEI code is een unieke code voor iedere smartphone. Op basis van deze IMEI code kunnen wij zien of het toestel een Nederlands toestel is en of het daadwerkelijk een Xperia XZ1 of XZ1 Compact is. Je kan je IMEI code op een aantal verschillende manieren achterhalen. Dit nummer staat op je aanschafbewijs en op de verpakking van je Xperia XZ1 of XZ1 Compact, waar je ook je EAN code staat. Om deel te nemen aan de Actie, moet het IMEI nummer zichtbaar zijn losgeknipt van de originele verpakking en hier een scherpe foto van insturen. Op de foto dient zowel het doosje als de losgeknipte IMEI code zichtbaar te zijn.

  Waarom moet ik het IMEI nummer van de originele verpakking afknippen?

  Deze voorwaarde is opgenomen ter preventie van fraude. Het is helaas gebleken dat men na het innen van de headset bijvoorbeeld het toestel retourneert of de IMEI-sticker tijdelijk van de verpakking haalt en daarna weer opnieuw aanbrengt. Zorg er dus voor dat je absoluut zeker bent dat je het toestel wilt houden als je de IMEI code losknipt van de originele verpakking, want hierna is het niet meer mogelijk om je toestel te retourneren naar de verkopende partij.

  Mijn aanvraag is afgekeurd, help wat moet ik doen?

  Het kan zijn dat je aanvraag wordt afgekeurd, om uiteenlopende redenen. We laten je dit per e-mail weten en je krijgt bijvoorbeeld in het geval van incorrecte gegevens uiteraard de kans dit te verbeteren per e-mail. Je hoeft hier niet opnieuw het registratieformulier voor in te vullen, maar alleen te reageren op de e-mail die je hebt ontvangen. Op het moment dat aan een van de voorwaarden niet is voldaan, bijvoorbeeld omdat het toestel na 1 oktober is aangeschaft, is een nieuwe poging uiteraard niet mogelijk.

  Help, ik heb het formulier ingevuld maar krijg helemaal geen bericht!

  Je zou automatisch na het insturen van je registratie een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Het kan zijn dat deze e-mail in je Ongewenste E-mail of Spam terecht is gekomen of in een mapje ‘Reclame’. Kijk eerst in deze mapjes van je Inbox of daar niet alsnog jouw registratie e-mail terecht is gekomen. Mocht je de e-mail nergens terug kunnen vinden, neem dan contact met ons op via questions.nl@support.sonymobile.com en vermeld daarbij je contactgegevens en IMEI zodat we jouw registratie terug kunnen vinden.

  Binnen hoeveel tijd ontvang ik de Sony headset?

  We streven ernaar je Sony headset zo snel mogelijk naar je toe te sturen. Je ontvangt de headset uiterlijk binnen vier weken na controle van alle ingestuurde gegevens, op het door jou ingevoerde adres.

  Tot wanneer kan ik mezelf registreren?

  Je kan je registreren tot en met 29 oktober 2017.

  Ik heb een foutje gemaakt in mijn aanmelding, kan ik dit nog verbeteren?

  Wanneer je aanmelding wordt afgekeurd, krijg je hierover bericht. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om je fout aan te passen en als nog alle benodigde informatie correct in te sturen. Wanneer dit opnieuw misgaat, vervalt het recht op deelname aan de actie.

  Ik heb een Xperia XZ1 of XZ1 Compact gekocht, vlak na afloop van de actie. Kan ik als nog meedoen?

  Helaas is het niet mogelijk mee te doen aan de actie als je jouw Xperia XZ1 of XZ1 Compact hebt aangeschaft na 1 oktober 2017.

  Ik heb net een Xperia XZ Premium of een andere Xperia gekocht dan de Xperia XZ1 of XZ1 Compact. Kom ik hiermee ook in aanmerking voor de actie?

  De pre-order actie geldt alleen voor de Xperia XZ1 of XZ1 Compact. Bij aanschaf van een andere Xperia, is er helaas geen mogelijkheid op de headset.

  Ik heb een tweedehands Xperia XZ1 of XZ1 Compact gekocht binnen de Actieperiode. Kom ik ook in aanmerking voor de headset actie?

  Nee, de actie geldt alleen voor nieuwe aankopen van de Xperia XZ1 of XZ1 Compact. Ook wanneer via een erkende winkel een tweedehands product wordt aangeschaft, kom je niet in aanmerking voor de headset actie.

  Laatste update: 13-9-2017

  XPERIA XZ1 logo
  Xperia XZ1 Xperia XZ1

  Disclaimer

  Bekijken

  ¹ Er is gegarandeerd een headphone beschikbaar wanneer voldaan wordt aan de Actievoorwaarden. De keuzemogelijkheid voor type of kleur is afhankelijk van de voorraad.

  ² De Xperia™ XZ1 en XZ1 Compact bevatten een beeldsensor met intern geheugen die video hardwarematig kan opnemen met 960 beelden per seconde in HD (720p). Specificaties geverifieerd door SpecTRAX Service van Strategy Analytics, en vergeleken met de gepubliceerde sensorspecificaties van meer dan 9800 smartphones. Correct bevonden op 26/02/2017. In een Super slow motion-reeks legt deze camera 0,184 seconden vast met 960 beelden per seconde voor een afspeelduur van 5,9 seconden.

  ³ De Xperia™ XZ1 en XZ1 Compact zijn waterafstotend en beschermd tegen stof. Maak je dus geen zorgen als je wordt overvallen door een regenbui of als je het apparaat wilt afspoelen onder een kraan. Houd er wel rekening mee dat alle poorten en aanwezige klepjes stevig gesloten moeten zijn. Dompel het apparaat niet volledig onder in water en stel het niet bloot aan zeewater, zout water, chloorwater en vloeistoffen zoals dranken. Bij misbruik of oneigenlijk gebruik van het apparaat vervalt de garantie. Beide apparaten zijn getest voor de IP-classificatie IP65/68. Ga voor meer informatie naar http://support.sonymobile.com/nl/dm/waterresistant. Opmerking: De Xperia XZ1 en XZ1 Compact hebben een kleploze USB-poort voor aansluiten en opladen. Voor het opladen moet deze USB-poort volledig droog zijn.

  ⁴ Firmware en vooraf geïnstalleerde applicaties nemen intern geheugen in beslag, waarbij de overgebleven ruimte gebruikt kunnen worden voor content van de gebruik (zoals muziek, afbeeldingen, video’s, applicaties en data). Het aantal vooraf gebruikte geheugen verschilt per markt en per product. Software updates kunnen het beschikbare interne geheugen beïnvloeden. Voor details over een specifiek product refereren we naar: https://www.sonymobile.com/nl/products/phones/xperia-xz1/ of https://www.sonymobile.com/nl/products/phones/xperia-xz1-compact/.